Újabb magok külföldről

2012.02.06. 12:02

Nagyon sok látogatót vonz az a bejegyzésem, ahol két külföldi webáruházat mutatok be. Most is szeretnék egyet bemutatni, hogy azok, akik több helyen is szeretnének körülnézni, megtehessék. Ez a webáruház pedig - szintén angol - a Mr. Fothergill's.

Az áruházban elsősorban olyan magokat árulnak, amik a hagyományos angol klímán jól érzik magukat, de egy magyar kiskertbe is meg lehet benne találni, ami érdekes. A webáruház nem túl komplikált, könnyű benne tájékozódni, a növényeket betűrendben kereshetjük.  A rendelést az is segíti, hogy a képek mellett meg van adva, mennyi mag van a tasakban. A rendeléshez regisztráció szükséges.

A kontinensre csak magokat lehet rendelni, növényeket, gumókat, hagymákat nem. A vásárlás egyik legnagyobb előnye, hogy a kiszállítás ingyenes, még Magyarországra is. A postára adás a rendelés napján vagy másnap történik, így kb. egy hét alatt már meg is jön a csomag. Ha valaki legalább öt csomaggal rendel (annyira nem nehéz összeszedni), az két csomag ingyen magot is kap (véletlenszerűen).

DISCLAIMER: Mint az előzőekben is, most is fontosnak tartom elmondani, hogy ez a bejegyzés nem reklám. Nem kért meg senki az elkészítésére és nem kaptam érte semmit. Valóban rendeltem tőlük és saját tapasztalatokat írtam le. 

A bejegyzés trackback címe:

https://elefantakiskertben.blog.hu/api/trackback/id/tr464071630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ragoka 2012.02.20. 03:16:10

Különleges zöldségnövények, gyógy- és fűszernővények, cserélek vagy eladok!
Listám elküldéséhez email címet kérek!
ragokamuvek@googlemail.com

Kiskertes · http://elefantakiskertben.blog.hu 2012.02.23. 09:57:39

Kedves ragoka, örülök, hogy te is olvasod a blogomat és köszönöm szépen a kommentedet. Kérlek, hogy a jövőben a kommentek írásakor légy figyelemmel az alábbiakra: elefantakiskertben.blog.hu/2012/02/23/kommenteles_a_kiskertben

Pindi 2012.02.23. 14:46:39

Ragoka, bocsánat, hogy belekotyogok, de ha az vagy, akinek gondollak (www.szabadfold.hu/szerzo?id=213), akkor rengeteg hozzáfűznivalód lehet ezekhez a posztokhoz.
Biztos vagyok benne, ha elsődlegesen a tapasztalataidat osztanád meg, abból mindannyian tanulhatnánk, gazdagodnánk és Kiskertes sem neheztelne, hogy reklámfelületnek használod a blogot...
süti beállítások módosítása