Ez itt a nagy bejelentés helye, rövid lesz, de remélem mindenki elégedett lesz a változásokkal.

Az elmúlt lassan másfél évben a blog bejegyzéseit alapvetően az éppen aktuális kerti élményeim alapján készítettem, ami azonban többé-kevésbé rendszertelen frissítéseket eredményezett, annak minden hátrányával együtt.

Ezért a blog struktúráltságát erősítendő, ezentúl az éppen aktuális élményeimet bemutató bejegyzések mellett minden hónapban stabil "rovatokat" is szeretnék bevezetni (jelentős részben jó önmenedzselő érzékkel rendelkező feleségem javaslatára), az egyikben az aktuális hónappal kapcsolatos gondolataimat osztnám meg (pl. Gondolatok Szeptemberről), a másikban pedig minden hónapban öt tippet szeretnék adni az aktuális kerti munkákhoz (pl. Öt tipp ősz elején).

Emelett szeretnék egy harmadikat is, amikor egy általam készített nagyobb felbontású képet tennék közzé, amit be lehet illeszteni háttérképnek. Ennek viszont feltétele, hogy sikerüljön egy olyan szép képet csinálnom, ami megfelelő, amit közzé is lehet tenni. Mivel nem vagyok fotóművész, így ez azért kihívás lesz. De mint már sokszor mondtam, szeretem a kihívásokat.

Remélem, tetszeni fognak majd ezek a rovatok és rendszeresen meglátogatsz a jövőben!

A bejegyzés trackback címe:

https://elefantakiskertben.blog.hu/api/trackback/id/tr583228927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása