Kommentelés a Kiskertben

2012.02.23. 09:49

Ez egy technikai bejegyzés, ami a blogon való kommentelés szabályait szeretné rögzíteni. Eddig nem volt gondom a kommentekkel, de egy legutóbbi komment arra sarkallt, hogy néhány egyszerű szabályt felállítsak - hiába, jogász vagyok, na!

1. A komment csatlakozzon a bejegyzés tartalmához. Szeretném, ha nem válna parttalanná a beszélgetés. Ha van ötleted arra, miről kéne egy bejegyzés, írd meg e-mailen.

2. Ne reklámozz kommentben. Ha reklámozni szeretnél, megtisztelsz vele és örömmel veszem, megteheted, keress meg e-mailen. Ugyanakkor csak olyan reklámokat fogok elfogadni, amiknek hitelességéről meggyőződtem.

3. Ne elsőzz, ne trollkodj, ne politizálj. Ez nem az a blog.

A fenti feltételeknek nem megfelelő kommentet a jövőben külön figyelmeztetés nélkül törlöm. Aki az 1-2. szabályt ismételten megszegi, vagy a 3. szabályt egyszer is, azt kitiltom.

A bejegyzés trackback címe:

https://elefantakiskertben.blog.hu/api/trackback/id/tr344183717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása